Насіння моркви

Зв'яжіться з нами за ціною
Зв'яжіться з нами за ціною
Зв'яжіться з нами за ціною
Зв'яжіться з нами за ціною

Морква — це цінний вітамінний і поживний коренеплід. Він має чудові смакові якості, вживання цього овочу покращує зір і зміцнює імунітет, оскільки помаранчевий плід багатий на антиоксиданти. Моркву культивують вже понад чотири тисяч років. Вважається що морква вперше почали культивувати в Афганістані і переступили до виведення різних сортів.  Багато століть тому морква не вирощували заради коренеплоду, в ній цінувалися листя і насіння, лише з часом люди оцінили смак і корисність коренеплодів.  Перша згадка про вживання в їжу морквяних плодів, зустрічається ще в античних джерелах I століття н. е.  Морква яку ми їмо вже сьогодні вперше була відзначена в Європі. В історії морква описувалися червоних і жовтих кольорів.

Помаранчева морква була виведена голландськими селекціонерами у XVII столітті.  Овоч входить в десятку найбільш економічно важливих культур у світі.  Для порівняння, темпи зростання світового виробництва моркви були більше, ніж темпи зростання населення земної кулі.

Технології сучасної селекції дали всім нам можливість вирощувати гібридні сорти моркви.  Сучасна морква містить в собі такі якості як: опір хворобам, високі різноманітні смакові якості, стійкість до хвороб, і навіть здатна переносити низькі температурні режими.

Нині можна виявити понад 1000 видів моркви, яку широко використовують як в харчових цілях так і в кормових.  Дуже багато століть поспіль, світла морква вважалася кормової.  Плід моркви володіє величезною кількістю такого речовини як каротин, і поступається їм за змістом лише солодкого перцю.  Каротин це речовина, яка при попаданні в організм людини трансформується в вітамін А. Крім всім нам звичною помаранчевої моркви зараз можна зустріти і незвичайні яскраво-жовті, білі, а іноді навіть фіолетові сорти.

Морква дуже добре поєднується з іншими продуктами, вона відмінно доповнює їх своїм смаком.  В основному її використовують в оброблених вигляді, додають в м'ясо, гасять, смажать, але так само нерідко можна зустріти коренеплоди і в сирому вигляді в салатах.  Морква багата на мінерали, калій, фосфор, залізо в її складі так само є клечатка яка необхідна нашому організму для правильного травлення.  В цінних коренеплодах так само міститися і інші не менш корисні елементи, такі як: мідь, йод, цинк, хром, нікель і фтор.  Ще морква славиться високим вмістом каротину, що позитивно впливає на шкіру і колір обличчя.

Морква можна сіяти як восени, так і ранньою весною.  Слід враховувати, що в осінньому посіві існує можливість вимерзання при суворих морозах.  Для більшої ймовірності отримати хороший урожай, морква краще висівати ранньою весною, коли земля вже встигла прогрітися.  Висівають на теплому закритому від вітрів ділянці, ґрунт повинен бути заздалегідь розпушування і дуже багатим органічними сполуками.  Якщо ви купуєте морква з метою приготувати запіканку або салат, то рекомендується вибирати коренеплоди світлого кольору. Листя моркви можуть бути світло і темно зеленого кольору. Коренеплоди моркви теж можуть відрізнитися за формою, можна зустріти круглі, конічні, циліндричні. Ми звикли бачити тільки оранжеві коренеплоди, і зовсім не бачимо рожеві, червоні, білі та навіть фіолетові плоди моркви, але такі сорти існують в природі. Колір моркви безпосередньо залежить від природних барвників — каротину і антоциана.  Сучасні технології дали можливість вирощувати гібридне насіння моркви, поєднуючи в собі такі якості як: висока врожайність, опір хворобам, соковиті і насичені смакові якості, стійкість до низьких температурних режимів і поганих погодних умов.

Продукт який ми пропонуємо має маленьку серцевину і високу однорідність плодів.  Так само плюсом можемо виділити потужний листовий апарат, що дозволяє збирати урожай механічним способом це значно спрощує процес збору врожаю фермерам.

   Основою гарного врожаю залишається правильний вибір якісного насіння. Ми підкажемо, які сорти підійдуть саме для вас найбільше, виходячи зі смакових побажань і комерційного інтересу вашого фермерського господарства.

Ми проводимо грамотну консультацію для кожного клієнта. Таким чином, ви отримуєте посівний матеріал який найбільшою мірою підходить для умов вирощування в вашому регіоні.

Насіння продається в зручних фасовках 100гр і 500гр.

Запитуйте в магазинах Вашого міста \ села або інтернет-магазинах.

Відповімо на будь-яке питання про продукт або його придбання: 067-249-30-38 або 067-343-50-56