Насіння томату детермінантного
На сьогодні томат став однією з найпопулярніших культур на нашій планеті, завдяки своїм цінним і поживним властивостям, а так само чималої різноманітності сортів. Томат можна вирощувати різними способами: культивувати у відкритому ґрунті, садити під плівковими укриттями або в теплицях, парниках, на балконах, лоджіях, деякі люди висаджують навіть в кімнатах на підвіконнях.
Рослина томата дуже теплолюбива, оптимальною температурою для росту і розвитку кущів складає +22 +25 C. Томат не любить підвищену вологість повітря, і вимагає рясний полив ґрунту, для найкращого росту плодів. Ці рослини так само дуже вимогливі до висвітлення. Їли томату зростає з недоліком світла, то розвиток рослини може затриматися або зовсім не дати бажаного результату.
Томати почали поширитися по світу в середині XVI століття. Спершу рослини завезли в Іспанію і Португалію, пізніше до Франції та Італії, а потім і в інші європейські країни. Довгий час люди брали томати за неїстівні і навіть отруйні рослини. В Італії флорентійський аристократ Джованветторіо Содерини писав, що їх «потрібно шукати виключно через їх краси», і що вирощували кущі томата тільки в садах і квітниках. Європейські садівники розводили їх як екзотичне декоративна рослина. У деяких районах Італії, таких як Флоренція, фрукти використовувалися виключно в якості прикраси столу, поки їх не почали вживати в їжу місцеві кулінари в кінці 17, початку 18 століття. Трохи пізніше вчені з'ясували що до складу томатів входять легкозасвоювані вуглеводи, пектинові речовини, вітаміни групи В, С і Е. Томат містить в собі безліч мінералів таких як: калій, магній, залізо, кальцій, фосфор, цинк і органічні кислоти, необхідні для життєдіяльності людини. У плодах томата є речовина «холін», яке здатне знижувати вміст холестерину в крові, і попереджати ожиріння печінки. Холін так само має властивості підвищувати імунітет всього організму і сприяти утворенню гемоглобіну в крові. Помідори широко використовуються в кулінарії. У Неаполі, в кулінарній книзі 1692 року, було опубліковано, мабуть найперший рецепт страви з додаванням плодів томата при цьому автор книги посилався на те, що цей рецепт був родом з Іспанії. Їх їдять свіжими, сушеними, маринованими, в'яленими, з них готують супи, соки, соуси, додають в м'ясні, рибні, овочеві страви. Сучасна людина практично не уявляє свого життя без цього соковитого плоду.
За типом росту, сорти томатів діляться на детерміновані (низькорослі) і інтерновані (високорослі) також існують полудетермінірованние, рослини, які відрізняються більш сильним, майже необмеженим ростом і формують на одному стеблі 8-10 кистей.
Овочівники любителі і професійні фермери, для яких хороший урожай — запорука високого матеріального стану, уважно ставляться до підготовки землі під посів. Найбільш захищеними і вигідними в вирощуванні є насіння томатів f1. Planti пропонує хороший асортимент томатів f1, і з нами стає просто вибрати підходящий і якісний високорослий або середньо рослий гібрид.
Гібриди томатів мають величезну життєву силу і відмінно підходять для вирощування на продаж. Основою гарного врожаю залишається правильний вибір якісного насіння. Ми підкажемо, які сорти зацікавлять вас найбільше, виходячи зі смакових побажань і комерційного інтересу вашого фермерського господарства.
Ми не тільки маємо товарними позиціями насіння гібридів помідорів, а й проводимо грамотну консультацію для клієнтів. Таким чином, ви отримуєте посівний матеріал в найбільшій мірою підходить для умов вирощування в вашому регіоні.
Продається в зручних фасовках 100 і 500 насіння.
Запитуйте в магазинах Вашого міста \ села або інтернет-магазинах.
Відповімо на будь-яке питання про продукт або придбання: 067-249-30-38 або 067-343-50-56