Насіння томату детермінантного

Зв'яжіться з нами за ціною
Зв'яжіться з нами за ціною
Зв'яжіться з нами за ціною
Зв'яжіться з нами за ціною

На сьогодні томат став однією з найпопулярніших культур на нашій планеті, завдяки своїм цінним і поживним властивостям, а так само чималої різноманітності сортів.  Томат можна вирощувати різними способами: культивувати у відкритому ґрунті, садити під плівковими укриттями або в теплицях, парниках, на балконах, лоджіях, деякі люди висаджують навіть в кімнатах на підвіконнях.

Рослина томата дуже теплолюбива, оптимальною температурою для росту і розвитку кущів складає +22 +25 C. Томат не любить підвищену вологість повітря, і вимагає рясний полив ґрунту, для найкращого росту плодів.  Ці рослини так само дуже вимогливі до висвітлення.  Їли томату зростає з недоліком світла, то розвиток рослини може затриматися або зовсім не дати бажаного результату.

Томати почали поширитися по світу в середині XVI століття.  Спершу рослини завезли в Іспанію і Португалію, пізніше до Франції та Італії, а потім і в інші європейські країни.  Довгий час люди брали томати за неїстівні і навіть отруйні рослини.  В Італії флорентійський аристократ Джованветторіо Содерини писав, що їх «потрібно шукати виключно через їх краси», і що вирощували кущі томата тільки в садах і квітниках.  Європейські садівники розводили їх як екзотичне декоративна рослина.  У деяких районах Італії, таких як Флоренція, фрукти використовувалися виключно в якості прикраси столу, поки їх не почали вживати в їжу місцеві кулінари в кінці 17, початку 18 століття.  Трохи пізніше вчені з'ясували що до складу томатів входять легкозасвоювані вуглеводи, пектинові речовини, вітаміни групи В, С і Е. Томат містить в собі безліч мінералів таких як: калій, магній, залізо, кальцій, фосфор, цинк і органічні кислоти, необхідні для життєдіяльності людини.  У плодах томата є речовина «холін», яке здатне знижувати вміст холестерину в крові, і попереджати ожиріння печінки.  Холін так само має властивості підвищувати імунітет всього організму і сприяти утворенню гемоглобіну в крові.  Помідори широко використовуються в кулінарії.  У Неаполі, в кулінарній книзі 1692 року, було опубліковано, мабуть найперший рецепт страви з додаванням плодів томата при цьому автор книги посилався на те, що цей рецепт був родом з Іспанії.  Їх їдять свіжими, сушеними, маринованими, в'яленими, з них готують супи, соки, соуси, додають в м'ясні, рибні, овочеві страви.  Сучасна людина практично не уявляє свого життя без цього соковитого плоду.

За типом росту, сорти томатів діляться на детерміновані (низькорослі) і інтерновані (високорослі) також існують полудетермінірованние, рослини, які відрізняються більш сильним, майже необмеженим ростом і формують на одному стеблі 8-10 кистей.

Овочівники любителі і професійні фермери, для яких хороший урожай — запорука високого матеріального стану, уважно ставляться до підготовки землі під посів.  Найбільш захищеними і вигідними в вирощуванні є насіння томатів f1.  Planti пропонує хороший асортимент томатів f1, і з нами стає просто вибрати підходящий і якісний високорослий або середньо рослий гібрид.

 

Гібриди томатів мають величезну життєву силу і відмінно підходять для вирощування на продаж.  Основою гарного врожаю залишається правильний вибір якісного насіння.  Ми підкажемо, які сорти зацікавлять вас найбільше, виходячи зі смакових побажань і комерційного інтересу вашого фермерського господарства.

Ми не тільки маємо товарними позиціями насіння гібридів помідорів, а й проводимо грамотну консультацію для клієнтів.  Таким чином, ви отримуєте посівний матеріал в найбільшій мірою підходить для умов вирощування в вашому регіоні.

Продається в зручних фасовках 100 і 500 насіння.

Запитуйте в магазинах Вашого міста \ села або інтернет-магазинах.

Відповімо на будь-яке питання про продукт або придбання: 067-249-30-38 або 067-343-50-56